Få din terrasse inspiration her!

Få din terrasse inspiration her!

Har du brug for terrasse inspiration?

Sommer og solskin er lig med en masse hyggelige stunder udendørs. Hvis du har en terrasse, og du gerne vil gøre den klar til de lyse sommer og sætte dit præg på indretningen, så er der rig mulighed for det.

I denne artikel giver vi dig noget terrasse inspiration, i form af nogle tips, hvor du har mulighed for at inkorporere din egen stil, og pifte dit udendørsareal op.

Hvis du gerne vil gøre din terrasse klar til de varme sommeraftner, så læs med i denne artikel!

Få din terrasse inspiration nedenunder

Fine havemøbler

Om sommeren er det oplagt at tilbringe de lange og lyse sommeraftner på terrassen. Derfor er det en rigtig god ide med havemøbler i lækkert design og god kvalitet, hvis der skal skabes den rette stemning. Når du skal vælge dine havemøbler til terrassen, så er det vigtigt, at du sætter høje krav til kvaliteten og går efter solide og funktionelle havemøbler. Kvalitets havemøbler vil holde i længere tid, da de er lavet af de mest holdbare materialer.

Hvis du skal have et sted, hvor du og dine venner skal kunne spise, så er det ideelt med et klassisk firkantet eller rundt havebord med nogle flotte havestole til. Hvilke havemøbler der er brug for på terrassen, vælger du helt selv ud fra, hvilken stemning du ønsker på terrassen.

Belysning

Selvom sommeraftnerne er lyse, så kan det alligevel være en god ide med noget hyggeligt belysning, hvis du vil sidde udenfor efter solnedgang. Udendørs belysning behøver dog ikke kun at være praktisk. Benyt forskellige former for belysning til at skabe en hyggelig stemning på din terrasse. Du kan for eksempel mikse smarte væglamper med udendørs lanterner, lyskæder eller lysestager. Du kan hermed forlænge sommeraftnerne og nyde den hyggelige stemning, som lysene skaber på terrassen. 

Opbevaring

Det er en rigtig god ide at have udendørsopbevaringsplads på terrassen. Det er en god ide at udnytte pladsen med dekorative udendørs opbevaringsmuligheder. Her kan du blandt andet opbevare hynder, tæpper og grill tilbehør.

Terrasse indretningen handler om at gemme forstyrrende elementer væk. De rette opbevaringsmuligheder vil gøre indretningen overskuelig, hyggelig og dekorativ. Du kan blande andet opnå dette ved for eksempel at vælge havemøbler med indbygget opbevaring, der er lavet af materialer, der tåler udendørs brug.

Æsker og krukker er gode, hvis du vil gemme småting på terrassen, der skal være indenfor rækkevidde. Du kan også skabe dekorativ opbevaring med flotte kurve, hvor du kan opbevare tæpper, puder, hynder og grill tilbehør. En kurv er også nem at rykke rundt på, så du selv kan bestemme, hvordan den skal passe ind i indretningen af terrassen.

Vi håber at du har fået noget terrasse inspiration, og ønsker dig god fornøjelse med indretningen af din terrasse!

Læs også vores guide til indretning af det lille badeværelse: Vores 4 tips til indretning af et lille badeværelse

Relaterede indlæg

Aroma diffuser bedst i test – Optimer atmosfæren af dit hjem

Aroma diffuser bedst i test – Optimer atmosfæren af dit hjem

Ledningsfri støvsuger test – Gør din støvsugning let

Ledningsfri støvsuger test – Gør din støvsugning let

Pastamaskine test – Få altid perfekt hjemmelavet pasta med disse pastamaskiner

Pastamaskine test – Få altid perfekt hjemmelavet pasta med disse pastamaskiner

Induktionskomfur bedst i test – Find det rigtige induktionskomfur til dit køkken

Induktionskomfur bedst i test – Find det rigtige induktionskomfur til dit køkken

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget