Tab dig med denne smoothie opskrift

Tab dig med denne smoothie opskrift

Smoothies er utroligt smagfulde og lækre, og de kan virke opkvikkende både morgen, middag og aften takket være alle de gode ingredienser, du finder i frugt, bær og grøntsager. Men vidste du, at smoothies faktisk også kan bruges til at tabe sig med?

En smoothie kan være utroligt sund, og hvis du tænker lidt over, hvad du kommer i din blender, kan dine daglige smoothies faktisk være decideret slankende, fordi disse ingredienser er både vanddrivende, afførende og hormonregulerende – alt sammen til gavn for din vægt.

Æble- og matcha -smoothie

Sunde smoothies til vægttab kan sagtens være nemme og hurtige at lave, og det er denne opskrift på æble- og matcha -smoothie et godt eksempel på. Opskriften giver dig en af de bedste smoothies til vægttab, og den kræver kun ganske få ingredienser, så du lynhurtigt kan lave den på en travl morgen.

Til denne smoothies skal du bruge:

  • To grønne æbler
  • 150 ml vand eller vegetabilsk mælk
  • 10 gram matchapulver

Smoothies laves nemt ved at putte alle ingredienser i en blender. Her er det især matchapulveret, der er det store mirakelmiddel. Matcha er en rodfrugt fra Sydamerika, som er propfyldt med god energi, og som desuden hjælper til at regulere dit hormonsystem til gavn for din vægt.

Gør sunde smoothies til en del af din hverdag

Hvis du gerne vil tabe dig, er et glas med smoothie hver dag en rigtig god måde at hjælpe processen på. Med en smoothie kur sikrer du nemlig både, at du får nogle sunde ingredienser i kroppen, samt at du spiser frugt og grønt med medicinske fordele, der vil bidrage til vægttab.

Du kan med fordel tage en mættende smoothie til morgenmaden, så du kan nyde godt af al den gode energi hele dagen. Du kan dog også sagtens tage en smoothie på andre tidspunkter af dagen og opnå alle fordelene.

En smoothies er et enkelt og lækkert måltid, der både mætter og gør noget godt for din krop, og derfor er det altid en god idé at have et arsenal af sunde smoothieopskrifter, som du hive fat i, når du vil fylde maven med noget sundt.

Relaterede indlæg

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget