Sådan dyrker du telefon sex med din kæreste

Sådan dyrker du telefon sex med din kæreste

Gør distancen mellem dig og din kæreste mere overskuelig med telefon sex. Det er en perfekt måde, hvorpå I kan nyde hinandens samvær, også selvom I ikke er fysisk sammen. Hør mere om vores tips til, hvordan du kommer i gang med at dyrke telefon sex med din kæreste.

Sæt en god stemning

Det er vigtigt at sætte en god stemning, før I starter med at have telefon sex. Det samme gælder jo, når I dyrker faktisk sex. Derfor kan du gøre dit soveværelse eller stue parat til, at I skal snakke frækt. Dæmp belysningen, iklæd dig i noget lækkert undertøj og tænd nogle stearinlys. Det kan gøre hele oplevelsen mere romantisk og du kommer i den rette stemning, til når du skal snakke med din kæreste i den anden ende af øret.

Start blødt ud

Hvis det er første gang, at din kæreste og dig skal dyrke telefon sex, så kan det være en god idé, at I starter blødt ud. I kan starte med at snakke om jeres dag, og langsomt føre det over til, hvor meget I savner hinanden. Det kan også være, at det kommer ret naturligt til jer at bevæge jer over i frække fantasier.

Tænk det ligesom forspil, når du skal dyrke telefon sex med din. Fortæl hinanden, hvad I tænder på, og hvordan I er klædt. Det er en god måde at komme i gang med den lumre snak på.

Sæt ord på dine følelser

Her mener vi naturligvis, at du skal fortælle din kæreste, hvad hans ord gør ved dig og ikke om dine faktiske følelser. Tænder hans ord dig? Fortæl hvorhenne du rører dig selv, og gerne i så mange detaljer som muligt. Ord kan vække en stor lyst både ved dig selv, men også ved ham.

I skal skiftes til at sige noget til hinanden, så det er lige fordelt ud på jer begge to. Få ham til at sige ting, som du elsker at høre. Her er det også vigtigt med lyde – det kan godt virke grænseoverskridende, men det kan have en positiv effekt for jer begge to!

Husk at bruge headsets!

Det kan være, du ikke lige ønsker, at hele jeres opgang i lejligheden skal være en del af jeres lumre telefonsamtale. Husk derfor at have headsets på, når I skal til og i gang. Det giver også dig mulighed for at kunne røre dig ved selv flere steder med begge hænderne fri.

I kan også spice jeres telefon sex ekstra meget op ved at have jeres webcam eller FaceTime tændt. Bare sørg for, at I ikke bliver forstyrret, imens I først er kommet godt i gang.

Relaterede indlæg

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget