Madonna koncert Danmark – Skal du med?

Madonna koncert Danmark – Skal du med?

En af vor tids største popikoner, Madonna, gæster Royal Arena i København den 25. og 26. oktober 2023. Det sker i forbindelse med superstjernens verdensturné, The Celebration Tour, som er Madonnas 12. koncertturné. Turnéen skulle efter sigende blive den største produktion sangerinden nogensinde har lavet, med musik fra hver æra af hendes karriere, der spænder over fire årtier.

Turnéen begynder den 15. juli 2023 i Rogers Arena i Vancouver, USA og kommer forbi Royal Arena i København den 25. oktober 2023.

En af popmusikkens største ikoner

Madonna som sanger er en af popmusikkens allerstørste ikoner gennem tiden. Med talrige hits som Like a Prayer, Like a Virgin, Holiday, Express Yourself, Music, Material Girl og Hung Up, cementerer hun sig selv som en af de største musikere nogensinde.

Madonna var sidst i Danmark i 2015 da hun gæstede Jyske Bank Boxen i Herning. Derudover har hun optrådt i Parken i København tilbage i 2009.

Still going strong

Du tænker måske ‘hvor gammel er Madonna lige?’ Men på trods af en alder på 64 år, som for de flestes vedkommende ville betyde snarlig pension, er Madonna still going strong. Popdronningen udgav således sit 14. studiealbum, Madame X, for blot 4 år siden, som i øvrigt har solgt mere end 500.000 eksemplarer verden over.

Madonna har i alt solgt over 300 millioner album, siden hun i 1983 udgav debutalbummet “Madonna”.

Hvis du gerne vil have fat i Madonna billetter til koncerten i oktober, skal du være både hurtig og nok også lidt heldig. Billetterne blev sat til salg den 20. januar og der er rift om de eftertragtede pladser.

Kendt drag queen med på turneen

Udover selvfølgelig Madonna, får du også mulighed for at opleve den kendte amerikanske drag queen, Bob the Drag Queen a.k.a. Caldwell Tidicue, som bl.a. er kendt fra Tv-serierne “Cherry Pop”, “Besties” og “Girls Night Out”.

Andre koncerter i nærområdet

Hvis du ikke kan få nok af Madonna, eller ikke har mulighed for at opleve koncerten i Danmark i oktober, er der heldigvis flere andre muligheder i nærheden. Kun få dage efter koncerten i Royal Arena, optræder Madonna nemlig i Tele2 Arena i Stockholm, hvorefter turen går til Barcelona. Den 28. og 29. november kan koncerten opleves i Mercedes-Benz Arena i Berlin, og den 1. og 2. december optræder Madonna i Ziggo Dome i Amsterdam.

Der er altså rig mulighed for at opleve popdronningen, hvis man skulle være forhindret den 25. og 26. oktober i København.

Facts om koncerten

Dato for Madonna koncert: 25. og 26. oktober 2023

Sted: Royal Arena, København

Billetpriser: 300-2.000 kr.

Relaterede indlæg

3 gaver du kan give din mand

3 gaver du kan give din mand

Se nogle af de sødeste hundehvalpe her!

Se nogle af de sødeste hundehvalpe her!

Gør din lørdag aften bedre med en espresso martini!

Gør din lørdag aften bedre med en espresso martini!

4 influencers du skal følge

4 influencers du skal følge

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget