Dameportalen.dk

Portalen med alt for damerne

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes af:

Online Land ApS
Dalbygade 40T
6000 Kolding

CVR-nr.: 42198528

Konkurrencen afholdes på medier ejet og drevet af Online Land ApS. Konkurrencen er ikke tilknyttet eller lavet i samarbejde med den butik eller det brand, hvorfra man kan vinde et produkt. Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse til Online Land ApS på følgende e-mail adresse: kontakt@dameportalen.dk

Præmier

I konkurrencen udloddes 1 præmie.

Præmien er i denne konkurrence valget mellem en
– LandXcape LX835 robotplæneklipper
– Sony Playstation 5
– Kingsmith WPA1F Gåbånd
– Ninja AF500EU Airfryer
– Moonboon Essential Bundle Vugge
– VEVOR køleskab 50L
– ghd Platinum+ Styler

Vinderen vil få sin præmie tilsendt via. posten.

Deltagelse i konkurrencen
Du deltager i konkurrencen ved at følge instruktionerne, som gives i den pop-up på hjemmesiden, der linker til nærværende konkurrencebetingelser.

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 16 år gammel og være bosiddende i Danmark.

Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Deltagelse i konkurrencen sker via. medier ejet af Online Land ApS. Det er således kun brugere, som tilmeldes via. disse medier, som kan deltage i konkurrencen.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt, at Online Land ApS må offentliggøre dit navn og by på de medier, som Online Land ApS normalt benytter, hvis du vinder.

Den præcise måde at deltage på finder du i den pop-up, hvori der linkes til disse betingelser.Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Online Land ApS sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Tidsforløb
Konkurrencen slutter d. 30/06/2024 kl. 23:59. Vinderen vil blive offentliggjort d. 1/07/2024 kl. 12:00 på de kanaler Online Land ApS normalt benytter.

Besked til vinderen
Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der opgives ved deltagelse.

Hvis vinderen ikke indenfor 7 dage efter at have fået besked, har henvendt sig, forbeholder Online Land ApS sig ret til at trække en anden vinder.

Det er vinderens ansvar at sikre, at kontaktoplysninger er korrekte.
Det er ligeledes vinderens ansvar at tjekke spam og lignende, hvor en besked fra Online Land ApS kunne tænkes at gemme sig.

Online Land ApS kan ikke på nogen måde holdes ansvarlig for eller udsættes for krav om kompensation som følge at, at en anden vinder udtrækkes, fordi den første vinder ikke opdager en besked om gevinst.

Brug af oplysninger
Eventuelle oplysninger du afgiver ved din deltagelse i konkurrencen vil ikke blive afgivet til 3.-part og vil blive brugt til at kontakte dig i forbindelse med konkurrencen.

Brug af oplysninger til markedsføring

Ved deltagelse i vores konkurrence giver du samtykke til, at vi må sende nyhedsbreve og markedsføringsmateriale til dig på mail.

Markedsføringsmateriale kan indeholde links til tredjepart, hvor vi optjener kommission ved køb igennem- eller klik på links.

Afmelding fra dette kan ske på ethvert tidspunkt, og vil ikke påvirke din deltagelse i konkurrencen.

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget