Kender du til Gua Sha sten?

Kender du til Gua Sha sten?

Har du hørt om Gua Sha sten? Du har sikkert bemærket, at der er flere på sociale medier, der bruger Gua Sha sten som del af deres skønhedsrutine. Og det er der en god grund til!

Gua Sha er et massageredskab, der har flere effektive egenskaber, og du kan finde forskellige slags, der passer til dine behov. Læs med i denne artikel, og hør mere om de mange fordele, der er ved at bruge Gua Sha i din hudplejerutine!

Hvad er Gua Sha?

Gua Sha er en gammel massageredskab, der stammer fra Østen – her nærmere Kina. Det er blevet brugt til at hele ens skavanker og hjælper også med at øge ens blodcirkulation i kroppen. Du kan vælge mellem forskellige slags Gua Sha, der enten er lavet med Jade sten, Krystaller eller Rosenkvarts sten.

Man kan bruge Gua Sha sten til enten ansigtet, kroppen eller andre områder af kroppen, hvor man gerne vil arbejde med ens blodcirkulation, eller hvis man gerne vil mindske smerter eller spændinger. Gua Sha sten er også gode til at fjerne hævelsen i ens ansigt om morgenen – så der er mange muligheder at vælge imellem!

Det er blevet et populært fænomen, grundet Gua Sha mange helbredende egenskaber. Du vil allerede kunne se en forskel efter få behandlinger og se hvordan det giver din hud en flot glød.

Hvilken Gua Sha sten skal jeg vælge?

Du kan finde Gua Sha sten i forskellige former og til bestemte områder af kroppen.

De fleste har den lille hjerteformet Gua Sha sten. Den kan du bruge til både ansigt, men også til din krop. Du kan f.eks. bruge den på dine baglår, hvor du kan massere på et område med cellulite. Det kan nemlig gøre, at din hud bliver mere glat at se på, fordi blodcirkulationen bliver bedre. Husk bare, at du skal bruge noget olie til at massere rundt på din hud med. Uden olie kan du komme til at rive for meget i din hud, og det bliver meget ømt.

Der er også mange, der vælger en Gua Sha rulle, der kan massere din serum eller olie godt ind i huden. Du kan starte dagen ud med at bruge rullen til at vække ansigtet godt op eller om aftenen, når du er i gang med din skønhedsrutine før sengetid. Det kan også minimere fremkomsten af urenheder, da den vil fjerne eventuelle hævelser i huden, før de kommer i udbrud.

Relaterede indlæg

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

No Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget