Kender du din fødselsblomst?

Kender du din fødselsblomst?

Du kender måske til alle detaljer om dit stjernetegn, men kender du til din fødselsblomst?

Ligesom ved dit stjernetegn, så kan der lægge en masse betydninger bag dit fødselsblomst. Hver måned har nemlig en specifikt blomst tilknyttet sig, der kan fortælle noget unikt om din fødselsdagsmåned. Så hvis du i forvejen elsker at læse horoskoper og undersøge mere om dit stjernetegn, så skal du læse med i denne artikel.

Se din fødselsdagsblomst nedenfor

Her er din fødselsblomst

1. Januar

Nellike er januars blomst. Betydning bag denne blomst er bl.a. kærlighed, ømhed og elegance. Hvis du er født i januar, så er du meget hengiven og nærværende overfor dem, du elsker.

2. Februar

Viol er februars blomst, der symboliserer troskab, visdom og beskedenhed. Hvis du er et februar barn, så er du meget trofast og har generel en god intuition over for andre mennesker.

3. Marts

Marts har påskeliljen som sin blomst, og den symboliserer held, respekt og venskab. Hvis din fødselsdag er i marts, så påskønner du de simple ting i livet, såsom en flot påskelilje. Du er også meget kunstnerisk og arbejder hårdt for at nå dine mål.

4. April

Tusindfryd eller marguerit er april månedens fødselsblomst, og den symboliserer kærlighed, uskyldighed og renhed. Du er meget optimistisk, underholdende at være sammen og meget eventyrlysten.

5. Maj

For maj måned er det en liljekonval. Der ligger betydninger som sødme, lykke og kyskhed bag denne fødselsblomst. Som et maj barn er du meget beskeden, men pålidelig. Herudover er du også kendt for at være helt igennem sød.

6. Juni

Den yndige rose hører til juni måneden. Det symboliserer kærlighed, taknemlighed og uskyld. Du er uden tvivl en romantiker, hvis forhold bærer præg af din romantiske side og din lidenskab. Du kan være tornet som en rose udenpå, men blød indeni, når bladene falder af.

7. Juli

Ridderspore er juli månedens blomst, der symboliserer lethed, glæde og sødme. Du er kendt som værende lidt af en stræber, men folk tiltrækkes af din charme og intelligens.

8. August

August måned er valmues måned. Og den symboliserer karakterstyrke, hengivenhed og oprigtighed. Det er træk, der gør et barn af august til naturlige ledere. Du er drevet af succes og sætter store mål for dig selv.

9. September

Hvis du er født i september, så er din fødselsblomst den smukke asters. Blomsten symboliserer tålmodighed og ynde. Som et barn af september måned, så er du den fødte perfektionist. Men du er god til at lytte og være nærværende.

10. Oktober

Morgenfrue er oktober måneds blomst. Og det er en varm blomst, der symboliserer vildskab, beskyttelse og komfort. Hvis din fødselsdag er i oktober, så er du meget venlig og hviler i dig selv. Folk kommer til dig for råd.

11. November

November fødselsblomst er krysantemum, der symboliserer medfølelse, venskab og optimisme. Du er en meget ærlig person, hvis du er født i november måned. Du kan virke barsk udenpå, men har en indre ømhed.

12. December

Den sidste blomst er december måneds pinselilje. Den symboliserer håb, held og succes. Du er en viljestærk og selvsikker person, hvilket andre beundrer dig for.

Siger din fødselsblomst noget om dig, som du ikke vidste?

Relaterede indlæg

Madonna koncert Danmark – Skal du med?

Madonna koncert Danmark – Skal du med?

3 gaver du kan give din mand

3 gaver du kan give din mand

Se nogle af de sødeste hundehvalpe her!

Se nogle af de sødeste hundehvalpe her!

Gør din lørdag aften bedre med en espresso martini!

Gør din lørdag aften bedre med en espresso martini!

No Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget