Imponer dine veninder med hjemmelavet brunch

Imponer dine veninder med hjemmelavet brunch

Hjemmelavet brunch er en sikker vinder, når du skal have veninderne på besøg. For hvem elsker ikke brunch? Brunch kan bestå af mange ting, og der er mange lækre sager, som du kan servere for dine veninder til dit hjemmelavet brunch bord.

Læs med i denne artikel, og bliv inspireret til, hvad du kan servere til dine veninder!

Hjemmebagte rundstykker

Der er ikke noget mere lækkert end hjemmebagte rundstykker, som du kan servere til dine veninder. Du kan gøre det nemmere for dig selv ved at bage rundstykkerne på forhånd, så du nemt kan tage dem op fra fryseren, når du skal have dine veninder over til hjemmelavet brunch. Det er uden tvivl en sikker vinder, og du kan finde mange lækre opskrifter på hjemmebagte rundstykker online.

Du kan servere noget lækkert pålæg, oste eller avokado skiver til dine hjemmebagte rundstykker

Røræg m. bacon

Der er ikke noget mere klassisk, end røræg med m. bacon på et brunch bord. Det er noget, som alle og enhver kan lide, og det er også relativt nemt at lave.

Et godt tip, når du skal lave røræg, det er at stavblende dine æg sammen med lidt mælk eller fløde. Det giver mere cremet og luftige røræg! Husk herudover også at stege dine røræg på lav varme, ellers kan du overkoge dine æg, så det bliver meget vandet. Du kan stege dit bacon inde i ovnen, så du slipper for at rengøre køkkenet for baconfedt. Steg dit bacon indtil det er godt crispy. Så kan du servere røræggene sammen med dit bacon og lidt purløg på toppen.

Hjemmelavet Smoothiebowl

Du har uden tvivl set en masse lækre smoothie bowls på Instagram eller Pinterest – og nu kan du selv imponere veninderne med at lave din helt egen! Find de bær, som du præferer og blend det sammen med modne bananer i en blender sammen med eventuelt havre – eller mandelmælk for at give en ekstra god smag.

Et godt tip til dig, det er at fryse dine bananer aftenen inden, før du skal lave dine smoothiebowls. Så bliver din smoothie konsistens mere fyldig og lækker, når du skal servere den i skåle. Pynt din smoothiebowl til med kokosflager, chiafrø og en klat peanutbutter.

Drikkevarer

Når du skal lave en hjemmelavet brunch, så er det også vigtigt, du har godt med drikkevarer til alle og enhvers smag. Det er f.eks. ikke alle, der drikker kaffe, hvor nogle foretrækker te i stedet for.

Du kan med fordel købe forskellige tebreve, som du kan servere til brunch bordet. Herudover kan iskoldt vand og juice være perfekt forfriskende at drikke, når man lige har spist røræg med bacon.

Relaterede indlæg

Panini grill test – De bedste panini grill ifølge brugeranmeldelser

Panini grill test – De bedste panini grill ifølge brugeranmeldelser

Pastamaskine test – Få altid perfekt hjemmelavet pasta med disse pastamaskiner

Pastamaskine test – Få altid perfekt hjemmelavet pasta med disse pastamaskiner

3 lækre retter – Imponer familien

3 lækre retter – Imponer familien

Trykkoger test – De bedste trykkogere ifølge brugeranmeldelser

Trykkoger test – De bedste trykkogere ifølge brugeranmeldelser

No Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget