Vi har samlet 6 nytårshår looks til dig!

Vi har samlet 6 nytårshår looks til dig!

Nytåret er lige om hjørnet, og du har muligvis allerede været ude og kigge på forskellige kjoler, som du kan spring ind i det nye år med. Den perfekte kjole og hår går hånd i hånd, så derfor skal du finde nogle idéer til, hvordan du kan style dit nytårshår!

Nytårsaften er den bedste anledning til at udfordre sig selv, når det kommer til at sætte noget vildt og flot hår. Hvis du ikke føler, at du har kompetencerne til det, så er der også mere simple looks, du kan vælge og gå med.

Læs med i denne artikel, og hør om vores tips til hvordan du forbereder dit hår på styling og vores 6 bud på hvordan du kan style dit nytårshår, som du kan imponere veninderne med!

6 forskellige bud på dit nytårshår

1. Små fletninger

Det første bud på dit nytårshår kan være ligesom Gigi Hadids hår, hvor hun har stylet de forreste hårstykker med elastikker.Hårstilen bringer minder frem fra barndommen og kommer også med inspiration fra Sharon Tate.

Alt du skal bruge er et par gennemsigtige elastikker. Du kan med fordel glatte de to hårstykker, så det bliver nemmere at sætte.

2. Beach waves

Beach waves er simpelt, men flot og passer til alle slags kjoler eller outfits, som du måtte have på til nytår. Det giver håret lidt mere spil, og måske du kan fremtvinge et par naturlige krøller.

Du skal bruge lidt saltvandspray, som du kan komme i noget håndeklædetørt hår.

3. Knold med løse hårstykker

Du kan følge tidens trend med denne hårstil, som ofte ses på Hailey Bieber. Du laver en almindelig knold, hvor du kan lade de to forreste hårstykker være nede.

Eventuelt style de to hårstykker med et krøllejern, så der kommer lidt wave eller krøl på dem. Det er godt til at indramme ens ansigt og tager lidt ens outfit til det næste niveau.

4. Half up, half down

En mere simpel og nem hårstil, som du kan lave til nytår, er denne som Florence Pugh ofte benytter. Den fjerner håret fra ansigtet, men du har stadigvæk længderne bagtil.

Du kan bruge en hårbørste og gennemsigte elastikker til at skrabe håret tilbage med, hvor du kan sætte elastikkerne i, så de er mindre synlige. Brug eventuelt lidt hårspray, så dit hår bagtil får lidt mere volumen.

5. Bouncy curls

De klassiske bouncy curls er også perfekte at vælge som dit nytårshår. Det indrammer ens ansigt, og ser pænt ud til alle slags hårtyper. Særligt dem, der ønsker lidt mere fylde.

Brug et bredere krøllejern, og start lidt længere nede, fremfor helt inde ved hårrødderne. Børst krøllerne forsigtigt igenne, så det ser mere blødt ud. Sørg for at have noget hårspray, som du kan slutte af med. Du kan krølle dit pandehår helt inde fra rødderne for at indramme ansigtet mere.

6. Høj hestehale med sideskilning

Ariana Grande er kendt for denne høje hestehale look, men eksperimenterer så med at lave sideskilning med pandehåret. Det giver en lidt mere 60’er look, og fjerner det meste af dit hår fra ansigtet.

Du skal bruge både gode stærke elastikker, samt hårnål for at fjerne eventuelle hårtotter. Brug også godt med hårspray for at få en helt tilbagestrøget look.

Vi håber, du har fået lidt mere inspiration til dit nytårshår, og hvordan du kan style det!

Relaterede indlæg

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

1 Comment

Comments are closed.

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget