Hudpleje produkter du bare må eje!

Hudpleje produkter du bare må eje!

Det er vigtigt at passe godt på din hud, så den kan forblive smuk. Dette kræver en god hudplejerutine og de rigtige hudpleje produkter.  

Hvis du endnu ikke ved, hvilke produkter du skal bruge til din hud, så har vi lavet en liste med nogle hudpleje produkter, der er essentielle for, at din hud kan holde sig ren og sund. 

Læs med i artiklen herunder, hvis du vil vide, hvilke produkter du bare skal have derhjemme i dit toiletskab!

Essensielle hudpleje produkter 

Ansigtsrens

Det er en rigtig god ide at rense din hud hver dag. Dermed fjerner du alt snavs og bakterier, der har hobet sig op på din hud gennem dagen. Det anbefales faktisk, at du renser din hud hver morgen og aften. 

Der findes mange hudpleje produkter, der kan hjælpe dig med at få en ren hud. En god ansigtsrens gør underværker, og kan også hjælpe dig med at forebygge urenheder og bumser. Du skal finde ud af, hvilken hudtype du har, da der findes ansigtsrens til forskellige hudtyper. 

Der findes forskellige hudtypetests på nettet, hvor du skal besvare spørgsmål omkring din hud, og så vil du få anbefalet produkter, der passer lige til dig og din hudtype. 

Serum

Hvis du har nogle specifikke hudproblemer, som du gerne vil komme til livs, så kan det være en god ide at bruge et serum i din hudplejerutine. Et serum trænger dybere ned i huden, end for eksempel en dagcreme gør. 

Der findes forskellige typer af serummer alt efter, hvilke hudproblemer du ønsker at bekæmpe. Du kan blandt andet få serummer, der bekæmper rynker, urenheder eller giver mere fugt, hvis din hud er tør.  Serum kan godt være dyre, men et mærke som The Ordinary laver serum og andre fugtgivende olier til overkommelige priser.

Dagcreme

Om dagen er det en god ide at bruge en dagcreme efter rens og serum. 

En dagcreme hjælper med at beskytte din hud mod alle de ting, din hud udsættes for gennem dagen. Det er blandt andet vinterens kulde, sommervarme, forurening og meget mere. En dagcreme er også med til at give din hud fugt og en flot naturlig glød. 

Natcreme 

Ligesom det er vigtigt at bruge en dagcreme om morgenen, er det også vigtigt at bruge en god natcreme, inden du går i seng. 

En god natcreme giver din hud fugt, og plejer den om natten, mens du sover. En natcreme hjælper din hud med at genopbygge sig selv i løbet af natten. 

Solcreme

En god solcreme er også en essentiel del af en god hudplejerutine. En solcreme hjælper med at beskytte din hud med solens skadelige UV-stråler. Det er en af de mere vigtige hudpleje produkter, du skal købe!

Selvom det måske kun virker logisk at bruge solcreme om sommeren, så kan din hud sagtens udsættes for UV-stråler, når solen ikke skinner. 

Kræftens bekæmpelse anbefaler at du bruger faktor 15 i Danmark, men da det er individuelt, hvordan vi hver især reagerer på solen stråler, så kan en højere solfaktor være bedre. Især hvis du skal rejse til et andet land. 

Gode hudpleje produkter behøver ikke nødvendigvis koste dig alverden. Du kan godt finde produkter til en fornuftig pris, der kan gøre samme underværker, som dyre produkter. Se video her, og lad dig inspirere til, hvad du kan købe af billige produkter til din hudplejerutine!

Vi håber du kan bruge disse hudpleje produkter i din hudplejerutine, så du kan få en sund og smuk hud. 

Læs også vores artikel om tantra massage: Hvad er tantra massage?

Relaterede indlæg

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

No Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget