Hop på den populære bølge og lær at strikke

Hop på den populære bølge og lær at strikke

Lær at strikke dit helt egne lækre uldbluser! Det er en perfekt måde at springe ind i det nye år med, og som du uden tvivl bliver helt bidt af!

At strikke er blevet en populært ting, særligt under corona lock down, hvor flere eksperimenterede med at strikke uldbluser, veste og søde huer.

Du kan starte allerede i dag med dit strikke eventyr. Det kræver lidt koncentration og gåpåmod at lære at strikke. Men når du først har fået styr på dine strikketeknikker, så kører det der ud af!

Læs med i vores guide her, om hvordan du kommer i gang med at strikke, og lær at strikke med inspiration fra andre!

1. Hvad skal du bruge?

Når du skal i gang med at lære at strikke, så skal du ud og købe nogle ting. På denne måde kommer du bedst i gang, og så har du også de rette ting ved din side.

Du skal først og fremmest bruge nogle strikkepinde. Men det er ikke sådan lige at gå ud og købe de første og bedste strikkepinde. Der er forskel på de forskellige strikkepinde – det afhænger nemlig meget af hvilken strikkeopskrift, du vælger at følge.

Der vil stå ved de fleste strikkeopskrifter hvilke slags strikkepinde du skal bruge. Hvis du er i tvivl, så kan du forhøre dig hos det sted, du køber enten dine strikkeopskrifter eller garn. De vil uden tvivl hjælpe dig godt på vej!

2. Hvilket garn skal du vælge?

Der findes et hav af forskellige garntyper, som du kan vælge imellem! Kvaliteten og prisen varierer meget blandt de forskellige, og du skal også bruge en del, hvis du skal strikke et større beklædningsstykke. Hvis du skal strikke en uldbruse, så kan du godt regne med at skulle bruge omkring 8 garnnøgler, hvilket godt kan løbe lidt op rent pengemæssigt. Men det er jo det hele værd!

Det kommer meget an på, hvilken type af garn du vælger, og hvilken opskrift du skal følge. Igen så er vores råd, at du spørger de søde ekspedienter i garnbutikkerne, om hvor meget du skal bruge til dit strikkeprojekt.

3. Start blidt ud

Det er en god idé, at du starter med nemme strikkeopskrifter, der ikke er alt for krævende og som er nemme at komme i gang med. Lær at strikke dine egne karklude til hjemmet eller et par fine strømper. Det er mere overkommeligt for dig, fremfor du skal kaste dig over en uldbluse.

På denne måde vedligeholder du dit strikkeprojekt, uden at gå helt død i det, hvis du går i gang med en svær strikkeopskrift.

Der findes et hav af Youtube videoer, der viser dig, hvordan du kommer i gang med at strikke. Vi har tilføjet en til dig her, om hvordan du laver masker!

4. Få inspiration

Der er en hav af forskellige strikkeentuasiaster, som du kan følge på Instagram. Her deler de ud af deres strikke tips, og lækre opskrifter på flotte uldbluser eller de populære strikveste.

Vi har listet et par stykker af instagram strikkere til dig i det nedenstående, så du kan få inspiration, når du skal til at lær at strikke!

Relaterede indlæg

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

No Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget