Hjemmetræning øvelser – Få en flottere krop med disse øvelser

Hjemmetræning øvelser – Få en flottere krop med disse øvelser

Motion og træning er vigtigt for at holde en flot og sund krop. Dette faktum kan de fleste blive enige om, men på trods af det åbenlyse har mange svært ved at komme i gang og afsted til fitnesscentret.

Hvis det er et problem, du kender, kan det være en god idé at give sig i kast med hjemmetræning. Det er nemmere at finde både tid og motivation til at komme i gang med træning, når du kan klare det hele i hjemmets trygge rammer, og derfor får du her en håndfuld effektive øvelser, som du kan klare derhjemme.

Øvelser

Det er forholdsvis simpelt at træne derhjemme, og du kan sagtens få en effektiv træning med eksempelvis bryst opstramning, uden at have et abonnement i fitnesscentret. Men hvor skal du starte? Det kommer helt an på dit fokusområde.

Hvis du gerne vil stramme hele kroppen op, kan det være en god idé at give sig i kast med nogle simple styrketræningsøvelser. Med nogle få og simple øvelser kan du komme langt med opstramning af hud og med toning af dine muskler.

Træn dig til en stor numse med squats

Hvis det er en god røv, du stræber efter, er squats den perfekte øvelse for dig. Squats er en af de mest effektive røv øvelser, og den gode nyhed er, at øvelsen er simpel og kan klares uden udstyr.

Stram maven op med simple øvelser

Opstramning af maveskind kan være svært, da det kræver en konstant indsats at holde en flot, flad og stram mave. Med det sagt, så findes der alligevel mange øvelser, som effektivt bidrager til en strammere mave:

  • Planken: Denne øvelse kender du sikkert, og den udføres ved at hvile en ret krop på hænder og tæer. Hold denne position i eksempelvis 30 sekunder og gentag efter et hvil.
  • Sideplanken: Vend dig om på siden og placer den ene albue i gulvet, mens fødderne hviler ovenpå hinanden. Din krop skal igen være strakt, og du kan med fordel række den frie arm op vejret som hjælp til at holde balancen. Gentag på den anden side.

Udstyr

Det kan være en god idé at investere i lidt simpelt udstyr til hjemmetræning, hvis du gerne vil gøre træningen så komfortabel og effektiv som muligt. Til ovennævnte øvelser vil bl.a. en træningsmåtte og et par vægte vil være med til at hjælpe med opstramningen.

Til gulvøvelserne er en træningsmåtte helt uundværlig, mens små håndvægte kan bruges til at øge udfordringen, når du eksempelvis laver squats. Med lidt tungere håndvægte og en vægtskive kan du også øge belastningen på mange andre hjemmetræningsøvelser, så du får mere ud af din tid – men husk at starte blødt ud, hvis du ikke har trænet før.

Relaterede indlæg

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget