Her kan du finde lækre fastelavnsboller

Her kan du finde lækre fastelavnsboller

Elsker du også fastelavnsboller lige så meget, som vi gør?

Hvem skulle tro, at et stykke så simpelt bagværk kan være så populær? Selvom fastelavn er børnenes fest, så er de lækre kager årets højdepunkt, når vi rammer februar. Og du kan efterhånden finde fastelavnsboller i alle afskygninger!

Der er mange bagerier, hvor du kan finde lækre og smagsfulde fastelavnsboller, der stikker den du kan få i Føtex til 5kr. Hvis du gerne vil have lidt mere smag i din fastelavnsbolle, så skal du læse med i denne artikel. Vi har nemlig samlet 6 steder i Danmark, hvor du kan finde lækre fastelavnsboller, der går lidt udover det sædvanlige.

Hvis du er lidt af en fastelavnsbolle entusiast, så har du nok allerede besøgt disse bagerier rundt omkring i Danmark. Hvis ikke, så har du god tid endnu!

6 steder du kan finde gode fastelavnsboller

1. Hammanns

Du skal prøve denne lækre fastelavnsbolle fra Hammanns, der byder på en god smag af bær. I cremen kan du finde rosenvand og solbær, der giver fastelavnsbollen lidt mere kant og smag, end den traditionelle fastelavnsbolle. Prisen er 32 kr, men du skal være ude i god tid, da det er en kage, der hurtigt bliver udsolgt!

Placering: Gammel Munkegade 5, 8000 Aarhus

2. Juno

Hvis du elsker flødeskum, så skal du smage den her fastelavnsbolle fra Juno Bakery. Her får du godt smæk på lækre smage. Indeni kan du finde en cremet marcipan, ristede mandler og en masse flødeskum. Mums siger vi bare! Hvis du befinder dig i København området, så er dette et bageri du skal besøge uanset hvad.

Placering: Århusgade 48, 2100 København

3. Fru Møllers Mølleri

Hvis du ikke har besøgt Fru Møllers Mølleri endnu, så er det på høje tid. Her kan du både finde en lækker gammeldaws’ fastelavnsbolle og de lidt mere avanceret fastelavnsboller. Lyder det ikke lækkert? Besøget hos Fru Møllers Mølleri er det hele værd, hvor du også kan finde andre lækkerier i deres gårdhavebutikker!

Placering: Bjeragervej 35, 8300 Odder

4. Penny Lane Café

Du skal prøve de populære fastelavnsboller fra Penny Lane Café i Aalborg. Her vil du kunne vælge mellem den klassiske og den med flødeskum og creme. Ser de ikke lækre ud? Du får en god stor kage for prisen, der lyder på 35 kr. pr stk.

Placering: Skipper Clements Gade 1a, 9000 Aalborg

5. Andersen Bakery

Se nu lige her – det er lidt utraditionelle fastelavnsboller fra Andersen Bakery i København. Men vi skal ikke benægte, at de ser ret så lækre ud! Du kan bl.a. vælge mellem nougat/saltkaramel, rabarber/vanilje og hindbær/matcha! Bunden er lavet på en smørbagt croissantbolle og toppet med en mandelkiks. Så hvis du skal ægte forkæle dig selv, så skal du en smut forbi Andersen Bakery. De er lidt til den pebret side – de koster 58 kr. Men det er uden tvivl pengene værd!

Placering: Thorshavnsgade 26, 2300 København S

6. DavidBreadHead

Hos DavidBreadHead får du lækre fastelavnsboller med en fyld af vaniljecreme, brombær og marcipan toppet med chokolade ganache og tørret spiselige blomster. MUMS! Bageriet har ikke eksisteret mere end 1 år i Aarhus, men er allerede blevet et populært spot for aarhusianere. Besøg bageriet og se mere af de lækre sager, som de har at byde p!

Placering: J. M. Mørks Gade 7, 8000 Aarhus

Du kan også lave dine egne fastelavnsboller med en nem opskrift, du kan finde her: Nemme fastelavnsboller

Relaterede indlæg

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

1 Comment

Comments are closed.

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget