Guide: Vores 4 tips til indretning af et lille badeværelse

Guide: Vores 4 tips til indretning af et lille badeværelse

Har du et lille badeværelse?

Det er ikke alle, der har verdens største badeværelse. Hvis du bor i en lejlighed, rækkehus eller sågar en kolonihavehus, så kan pladsen godt være minimal. Heldigvis findes der tips til, hvordan du kan skabe mere plads og rummelighed i et lille badeværelse.

Et badeværelse er et vigtigt rum. Selvom det ikke er her, du tilbringer det meste af din tid, så besøger du alligevel badeværelset et par gange i løbet af en dag. Derfor skal rammerne for dit lille badeværelse være på sin plads.

Drømmer du om det store luksuriøse badeværelse, som du ikke helt kan efterleve med de få kvadratmeter, som du har? Så skal du ikke lede længere.

Læs om vores 4 tips til indretning af et lille badeværelse nedenfor!

Tips til indretning af et lille badeværelse

1. Udnyt vægpladsen

Hvis du ikke har meget plads på det lille badeværelse, så kan du udnytte alt pladsen, som du har på dine vægge. Det tager nemlig ikke gulvpladsen fra dig, og det er også meget mere dekorativt med hylder på væggene. Du kan vælge hylder, hvor du kan placere alt dit hudplejeprodukter eller en hylde, hvor dine håndklæder kan ligge på.

2. Få et ophængt toilet og håndvask

Du kan spare en masse plads, hvis du får hængt dit toilet eller håndvask op på væggen, fremfor at det står på gulvet. Det syner nemlig af mindre, og giver rummet mere plads. Det gør også rengøringen betydelig nemmere, så du ikke skal flytte rundt på en masse, når der skal støvsuges eller vaskes gulv. Du skal blot være sikker på, at dine vægge kan holde til at have et ophængt toilet og håndvask. Rådfør dig ved din lokale VVS-mand, hvis du er tvivl.

Indretning af et lille badeværelse

3. Overvej farverne på dit badeværelse

Det er ikke ligegyldigt, hvad du vælger af farver ude på dit badeværelse. Hvis du gerne vil have, at badeværelset syner af mere, så vælg da nogle lysere farver. Det er en effektiv måde at snyde med rumstørrelsen med. Specielt hvis du ikke har et vindue ude på dit badeværelse, der kan bringe mere lys ud på badeværelse. Du kan tilføje andre farver via dine håndklæder eller ved at male en væg i med noget farverigt maling.

4. Tænk praktiske løsninger!

Et lille badeværelse kræver praktiske løsninger. Hvordan kan du bedst opbevare dine ting, når pladsen er minimal? Der findes flere forskellige praktiske muligheder, når det kommer til mindre badeværelser. Tænk f.eks. at investere i skab med spejl. På denne måde kan du både have et pænt spejl hængende, og inde bagved kan du opbevare dine ting. Ganske smart!

Se også vores guide til indretning af soveværelset her

Relaterede indlæg

Aroma diffuser bedst i test – Optimer atmosfæren af dit hjem

Aroma diffuser bedst i test – Optimer atmosfæren af dit hjem

Ledningsfri støvsuger test – Gør din støvsugning let

Ledningsfri støvsuger test – Gør din støvsugning let

Pastamaskine test – Få altid perfekt hjemmelavet pasta med disse pastamaskiner

Pastamaskine test – Få altid perfekt hjemmelavet pasta med disse pastamaskiner

Induktionskomfur bedst i test – Find det rigtige induktionskomfur til dit køkken

Induktionskomfur bedst i test – Find det rigtige induktionskomfur til dit køkken

1 Comment

Comments are closed.

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget