En øjenbryn guide til dig!

En øjenbryn guide til dig!

Læs vores store øjenbryn guide her

Drømmer du om smukke og velplejede øjenbryn? Så er du kommet til det rette sted.

Det kan være svært at finde ud af, hvordan du plejer, styler og plukker dine øjenbryn. Det er selvfølgelig også forskelligt alt efter, hvordan du ønsker dine øjenbryn skal se ud.

Vi har lavet en øjenbryn guide til, hvordan du kan opnå de smukkeste øjenbryn, der passer til dit ansigt, med hjælp fra tips til pleje, styling og plukning. Hvis du vil have flotte øjenbryn, så læs med i artiklen herunder!

Den store øjenbryn guide

Sådan kan du plukke dine øjenbryn

Hvis det er første gang, at du skal plukke dine øjenbryn, så anskaf dig en øjenbrynspensel eller blyant. Du skal lave tre punkter med en pensel, så du kan få den helt rigtige form.

  1. Først tager du en pensel/blyant, og lader den flugte lodret med næsefløjen. Her skal brynet starte, og det er det, som skaber symmetri i dit ansigt. Pluk de hår, der stikker udenfor dette punkt mellem øjnene.
  2. Derefter skal du kigge ind spejlet, tage din pensel og holde den parallelt fra næsefløjen og ud til kanten af den farvede del ved din pupil. Det punkt, hvor penslen møder øjenbrynet bør være det højeste.
  3. Til slut skal du holde din pensel fra næsefløjen og ud til det yderste punkt af øjet, hvilket er der, hvor dit øjenbryn bør slutte.

Inden du går i gang med at plukke dine øjenbryn, så er det en god ide at investere i en god pincet. Du skal vælge lige den type pincet du kan lide, men vi kan dog bedst lide dem med den skrå spids, da de kan nå helt ind til de små og fine hår.  Sørg for at plukke dine hår i groretningen.

Hvis du synes at dine øjenbrynshår er for lange, så kan du tage en lille saks og klippe dem kortere. Sørg for at bruge en øjenbrynsbørste, så du får ens øjenbryn.

Sådan plejer du dine øjenbryn

Hvis du før i tiden har været lidt for ivrig med at plukke øjenbryn, og dine hår nu har svært ved at gro tilbage, så kan du bruge øjenbrynsserum til at pleje dem.

Øjenbrynsserum går ind og stimulerer øjenbrynenes vækst, så hårene kan vokse tilbage igen. Der findes mange forskellige serummer på markedet, men du skal nok kunne finde en, der kan hjælpe dine bryn med at vokse igen.

Sådan kan du style dine øjenbryn

Du kan style dine øjenbryn på mange forskellige måder. Vi vil nu forklare dig en af de mere populære måder at style dine øjenbryn på.

  1. Start med at bruge en øjenbrynspen til at tegne en streg under og over dine øjenbryn. Dermed laver du formen til dine øjenbryn, så du ved, hvor du skal farvelægge dem. En god huskeregel er at følge dit øjenbryns naturlige facon.
  2. Derefter kan du bruge en brynskygge eller en almindelig øjenskygge, der er en tone mørkere end dine naturlige øjenbryn, til at gøre dine bryn mere fyldige. Her kan du bruge en lille skråpensel til at farve øjenbrynet.
  3. Brug en øjenbrynsbørste til at blende brynskyggen. Sørg også for at blende stregerne fra formen til øjenbrynene, så de ikke er så tydelige. Dermed undgår du et hårdt look. Der hører som regel en øjenbrynsbørste med til de fleste øjenbrynspenne, men ellers kan du købe en ved siden af!
  4. Når du har tegnet dine bryn op, så kan du sætte dem på plads med en bryngel. En bryngel sørger for, at dine bryn bliver på plads hele dagen. Nogle vælger også at lave soapbrows, hvor de bruger sæbe til at sætte øjenbrynene på plads.

Du kan se denne video, hvordan du får de flotte instagram “soap” øjenbryn!

Vi håber du kunne bruge denne øjenbryn guide til at få inspiration til, hvordan du kan style og få smukke øjenbryn!

Fuldend hele looket med lash extensions. Læs vores guide her: Lash extensions

Relaterede indlæg

Makeupfjerner test – Fjern let makeup med disse makeupfjernere

Makeupfjerner test – Fjern let makeup med disse makeupfjernere

Lipgloss test – En oversigt over de mest populære lipgloss

Lipgloss test – En oversigt over de mest populære lipgloss

Fuldend dit look med den bedste mørkerøde læbestift

Fuldend dit look med den bedste mørkerøde læbestift

Opgrader din øjenmakeup med den bedste øjenprimer

Opgrader din øjenmakeup med den bedste øjenprimer

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget