Drømmer du om sundt og langt hår?

Drømmer du om sundt og langt hår?

Har du længe gået og drømt om at få langt hår, der har en smuk glød og som bare ser sundt ud? Så er der hjælp at finde. Det kan tage sin tid at få vokset sit hår ud, så det får en nogenlunde længde. Der er mange, der lader sit hår gro i håbet om, at de får langt hår. Men måden du plejer dit hår på, har også stor betydning for din hårvækst

Vi vil her give dig råd til, hvordan du får langt hår, der ser sundt og flot ud.

Brug de rigtige produkter

Det er ikke ligegyldigt, hvilket slags produkter som du bruger til dit hår. Der findes et hav af forskellige produkter, som du kan vælge imellem – det vigtigste er, at du finder noget, der passer til det type af hår, som du har.

Hvis du skal have dit hår til at gro, så findes der produkter, der kan hjælpe med at få genopbygget dit svækket hår, så det kan få lov til at vokse. Her skal du være særlig opmærksom på din hovedbund. Hvis du døjer med tør hovedbund, så findes der produkter, der kan give en masse fugt. Det kan fremme hårvæksten og du slipper for at døje med en hovedbund, der klør.

Det kan også hjælpe, hvis du køber hårmasker eller hårkure til dit hår, der kan styrke din hårvækst. Det vil gøre en masse godt for dit hår, hvis du bruger en hårkur mindst en gang i løbet af ugen. Det giver hår, der både er blødt og nemt at rede, men det hjælper også til at styrke dit hår.

Du kan lade hårkuren sidde i, imens du barberer ben eller når du skal i gang med din hudplejerutine.

Husk at få klippet dit hår

Der er mange, der laver den typiske fejl, når de gerne vil have langt hår – det er at ikke gå til frisøren. Det kan faktisk nedsætte din hårvækst, hvis du glemmer at få klippet dit hår regelmæssigt. Tørre hårspidser eller spaltet hår hjælper ikke på at give dit sundt og langt hår. Det kan derimod ende ud i, at dine hårspidser knækker. Derfor skal du regelmæssigt have klippet dit hår, så du kan få gang i hårvæksten.

Det kan anbefales, at du får klippet dit hår hver. fjerde måned, så du får opbygget noget sundt hår med tiden. Ellers snak med din fortrukne frisør om, hvor ofte du skal have klippet dit hår.

Tag kosttilskud, der kan give sundt og langt hår

Der findes efterhånden kosttilskud, der er godt til enhver del af din krop. Det gælder også dit hår! Med kosttilskud, der er målrettet mod at øge ens hårvækst, kan du få de rette vitaminer og mineraler, der kan give flot langt hår. Det er særligt B-vitamin, som du skal sørge for at få, hvis du gerne vil have, at dit hår skal vokse.

Det kan blive særligt nødvendigt for dig, der har meget tyndt hår og som gerne vil have, det skal blive tykkere. Med kosttilskud mod håret kan du få gang i hårvæksten, der kan give dig dit drømmehår.

Relaterede indlæg

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget