DIY New Yorker spejl

DIY New Yorker spejl

Et New Yorker-spejl er flot, moderne og stilfuldt og så giver det hjemmet et råt, industrielt og nordisk look. Et New Yorker-spejl er særligt velegnet i entréer eller mindre rum, hvor spejlet skaber en fornemmelse af luft, som får rummet til at virke større, end det egentlig er.

Desværre er New Yorker-spejle ofte temmelig bekostelige og kan sagtens koste adskillige tusinde kroner. Men det findes der heldigvis råd for. Man kan nemlig, forholdsvis nemt, lave sit eget New Yorker spejl og spare rigtig mange penge.

Hvis du godt kunne tænke dig et lækkert New Yorker-spejl, uden at sprænge banken, og ikke er bange for DIY-projekter, så læs vores gør-det-selv-guide til, hvordan du laver dit eget New York spejl.

Derfor skal du indrette din bolig med spejle

Du kan bruge spejle til langt mere, end bare til at tjekke hvordan frisuren sidder. Spejle kan også bruges som dekoration i hjemmet, hvor de har flere funktioner.

For det første har spejle den evne, at de kan få rum til at virke større, end de egentlig er. Har du fx en lille stue, kan du ved at hænge et spejl på væggen, fremfor et billede, visuelt ”snyde” øjet så rummet virker større.

Spejle kan også være med til at få rum til at virke lysere, ved at reflektere lyset og dermed udnytte det naturlige lysindfald.

Endelig kan spejle være med til at give dit hjem et mere utraditionelt og personligt udtryk. Særligt New Yorker-spejle er populære, da de passer godt ind i den rå, skandinaviske indretningsstil, som mange elsker.

Det skal du bruge, for at lave dit eget New York spejl

For at lave dit eget New York spejl, skal du bruge følgende materialer:

  • Sort spraymaling
  • Et spejl (i valgfri størrelse)
  • Væglister i træ (alternativ isoleringstape)
  • Dobbeltklæbende tape

DIY-spejl – sådan gør du

Med denne DIY-guide bestemmer du selv om du vil lave et lille spejl, et stort spejl eller sågar et kæmpe spejl, som fylder en hel endevæg.

Et New Yorker-spejl er som bekendt et spejl med sort ramme. Men ved at lave din egen ramme, kan du spare mange penge – og det er faktisk ganske let.

Det første du skal gøre er, at købe et spejl i den ønskede størrelse. Du kan med fordel købe et spejl i IKEA, som er både billige og fås i mange forskellige størrelser.

Når du har fundet et spejl, skal du have lavet den sorte ramme. Det kan du grundlæggende gøre på to forskellige måder. Vi anbefaler, at du køber nogle væglister i træ og selv farver dem sorte med sort spraymaling. Trælister er billige og kan købes i de fleste byggemarkeder. Alternativt, hvis det skal være endnu billigere, kan du bruge isoleringstape, som du ligeledes spraymaler sort.

Herefter påsætter du den dobbeltklæbende tape på bagsiden af trælisterne og monterer dem på spejlet. Brug gerne et vaterpas for at sikre, at listerne sidder helt lige.

Til sidst er det blot at finde en plads til spejlet og hænge det op.

Relaterede indlæg

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget