6 idéer på et fastelavnskostume

6 idéer på et fastelavnskostume

Boller op, boller ned … har du styr på dit fastelavnskostume?

Et fastelavnskostume kan være mange ting. De fleste af os har klædt os skørt ud, da vi var yngre og måske kastet os over nogle udklædninger, der var lidt abstrakte. Vi vil vove at påstå, at du sikkert har været en prinsesse eller fe på et eller andet tidspunkt, da du var lille.

Nu er du inviteret til en voksen fastelavnsfest, og nu skal du finde det perfekte fastelavnskostume. Men hvad kan du dog være?

Vi vil give dig svaret i denne artikel – for vi har nemlig samlet 6 sjove idéer på et fastelavnskostume!

Se 6 idéer på et fastelavnskostume nedenfor

1. Cher og Dionne fra Clueless

Hvad er mere ikonisk end Chers gule dragt og Dionnes episke hat fra Clueless? Hvis du er en fan af 90’ernes stil, så skal du kaste dig over disse to looks! Gå på opdagelse i en genbrugsbutik eller på internettet, hvor du rent faktisk kan købe disse to sæts til fornuftige penge! Alle dine veninder vil være så misundelige på dit outfit!

2. Euphoria universet

Hvis du elsker Euphoria lige så meget som os, så kan du også brillere med et fastelavnskostume, der tager inspiration af denne populære tv-serie. Her har du verdens bedste undskyldning for at gå amok med glitteret og den overdrevne make-up, som flere af karakterne rocker. Du kan muligvis finde noget i din garderobe, der kan fremtrylle din indre Jules eller Maddy!

3. Til kæresteparret – Romeo and Juliet

Hvis din kæreste og dig er på bar bund om, hvem I skal klæde jer ud som, så kan svaret være selveste Romeo og Juliet. Hvad er ikke mere romantisk end de to ikoniske karakterer fra Shakespeares klassiker? I kan lade jer inspirere af Bas Luhrmans film fra 1996, hvor Romeo er en ridder og Juliet er en engel. Alle og enhver vil vide, hvem I kommer klædt som.

4, Find din indre Potterhead frem – Harry Potter

Elsker du også Harry Potter? Hvorfor så ikke klæde dig ud som din favorit karakter fra de fantastiske Harry Potter film? Det er et fastelavnskostume til alle aldre, så selvom du er en voksen kvinde eller det imellem, så kan du hoppe i skoleuniformen fra vores alles favorit magiske skole.

5. Gossip Girl

Er du en Blair eller en Serena? Din veninde og dig kan klæde jer ud som de to mest populære piger fra Constance Billard – nemlig selveste Queen B og the Golden Girl. Og her referer vi til den gamle Gossip Girl og ikke den nye (no tea, no shade). Hvad er mere ikonisk end Serena og Blair i deres matchende kjoler eller i deres skoleuniformer?

6. En af de fantastiske Disney prinsesser

Okay, selvom du har været en prinsesse førhen, så skal det ikke udelukkes, at du ikke kan være din favorit prinsesse til fastelavn. Der er en masse skønne prinsesser at vælge imellem, når det kommer til Disney magiske univers.

Relaterede indlæg

Madonna koncert Danmark – Skal du med?

Madonna koncert Danmark – Skal du med?

3 gaver du kan give din mand

3 gaver du kan give din mand

Se nogle af de sødeste hundehvalpe her!

Se nogle af de sødeste hundehvalpe her!

Gør din lørdag aften bedre med en espresso martini!

Gør din lørdag aften bedre med en espresso martini!

No Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget