5 ting du kan lave i din selvisolation

5 ting du kan lave i din selvisolation

Er du også blevet ramt af corona ligesom os alle andre? Frygt ej, vi har listet nogle idéer til, hvad du kan lave i din selvisolation

Hvis du er en blandt de tusinde danskere, der er blevet testet positiv for corona, så har du en masse tid for hånden. Nu er det tid til at komme ovenpå og få slappet af. Hvis du er lidt rastløs, så har du heldigvis også en masse tid, som du kan bruge på noget hyggeligt. 

Vi har lavet en liste med 5 ting, du kan lave i isolation, så hvis du har en masse tid, du skal have brugt, så kan du læse med i artiklen herunder!

5 ting, du kan lave i din selvisolation

1. Organiser dit klædeskab

Det er måske længe siden, at du har givet dit klædeskab noget kærlighed. Nu hvor du er i isolation, så har du masser af tid til at få styr på dit klædeskab. 

Du kan vælge at organisere dit klædeskab efter farver. Du kan også vælge at have en bestemt hylde til bukser, bluser, undertøj og sokker, så du ved præcist, hvor dit tøj ligger, når du er træt om morgenen og skal klæde dig på. 

2. Lav snoede lys

Du har måske allerede set de snoede lys, der trender rundt omkring på de sociale medier. Du kan faktisk også lave dem selv. 

Vi har, på vores hjemmeside, skrevet en guide til, hvordan du nemt kan lave de flotte snoede lys derhjemme. Du finder denne guide under undersiden ”Bolig”. 

Bagværk

Selvisolation er den perfekte mulighed for at få bagt en masse. Hvis du ikke er den bedste til at bage, så er dette den perfekte mulighed for at lære det.

Du kan vælge at lave en surdej, nu hvor du har en masse tid til at eksperimentere. Du kan altid finde opskrifter på alverdens bagværk på nettet, og vi har også selv en masse lækre opskrifter liggende, som du kan gøre brug af. 

Farvekoordiner din bogreol

Hvis din bogreol er begyndt at se lidt rodet ud, så er isolationstiden også det perfekte tidspunkt til at få styr på den. En sjov måde, hvorpå du kan få din bogreol til at se fin ud, er ved at farvekoordinere. Saml alle dine bøger, og stil dem op efter farve. Kun din fantasi sætter grænser for, hvordan du vælger at gøre det. 

Se en god tv-serie

Selvisolation er også det perfekte tidspunkt til at se en masse serier, helt uden at få dårlig samvittighed. 

Der findes en masse gode serier på de forskellige streamingplatforme. Der er kommet en masse gode nye serier, du kan begynde på, men du kan også vælge at gense nogle af de gode gamle klassikere. Du har masser af tid til at finde den perfekte serie. 

Vi håber, du kunne bruge nogle af disse aktiviteter til at underholde dig selv under din selvisolation. 

Læs også vores artikel om 4 amerikanske tv-serier, der udkommer her i 2022: Amerikanske tv-serier

Relaterede indlæg

Madonna koncert Danmark – Skal du med?

Madonna koncert Danmark – Skal du med?

3 gaver du kan give din mand

3 gaver du kan give din mand

Se nogle af de sødeste hundehvalpe her!

Se nogle af de sødeste hundehvalpe her!

Gør din lørdag aften bedre med en espresso martini!

Gør din lørdag aften bedre med en espresso martini!

No Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget