5 øvelser til en fast numse

5 øvelser til en fast numse

En fast numse er et yndet mål for mange kvinder, for de fleste er enige om, at en god røv er lig med en fast røv. Men en fast numse kommer jo ikke af sig selv, og derfor præsenterer vi dig her for effektive røv øvelser.
Med simpelt udstyr til hjemmetræning som eksempelvis en træningsmåtte kan du komme langt, og du behøver derfor hverken investere i dyre maskiner eller fitnessabonnementer. Hvis du har svært ved at finde motivationen til at træne, kan du også læse vores gode råd.

Øvelse 1: Lunges

Lunges er simple men utroligt effektive øvelser for din numse. Øvelsen udføres ved at tage et langt skridt frem med det en ben, så du når ud i en stilling, hvor knæet på det forreste ben står i en ret vinkel – uden det kommer til at stikke udover knæet. Det bagerste ben bøjes også let, inden du fortsætter fremad på samme måde som netop beskrevet.

Du kan se mere her:

Øvelse 2: Squats

Træn dig til en stor numse med squats. Det har du sikkert hørt før, og der er faktisk noget om snakken. Squats er nemlig utroligt effektive, når det kommer til at træne numsen.

Øvelsen udføres ved, at du stiller dig i en god position på benene med skulderbredde mellem fødderne. Læg det meste af vægten på hælene, mens du bøjer benene og stritter med numsen. Knæene må ikke nå ud i en position, hvor de stritter længere frem end dine tæer. Rejs dig op og gentag øvelsen.  

Øvelsen kræver hverken squat sko eller træningsmåtte.

Du kan se øvelsen her:

Øvelse 3: Udvidelse af den klassiske squat

Du kan gøre dine squats endnu mere effektive, hvis du tilføjer en lille bevægelse. Når du rejser dig fra positionen med bøjede ben, skal du strække det ene ben bagud, mens du læner kroppen forover og spænder i numsen. Sæt benet ned igen og gentag dine squat og skift til det andet ben, når du er på vej op igen.

Øvelse 4: Stræk af ben på alle fire

Nu skal du ned på alle 4, og en træningsmåtte er derfor et praktisk stykke tilbehør til denne øvelse. Øvelsen starter med, at du strækker dit højre ben tilbage, mens du hviler på dine hænder og knæ. Tag højre ben ned igen og gentag bevægelsen med venstre. Hvis du gentager denne øvelse, indtil din bagdel er godt øm, kan du være sikker på, at det strammer op.  

Øvelse 5: Hip lifts

Den sidste øvelse udføres på ryggen. Bøj dine knæ men behold fødderne i gulvet. Pres nu din numse op i luften, så du skaber en lige linje i kroppen fra knæ og op til skuldrene. Sænk numsen ned igen og gentag, så mange gange du kan. Du kan eventuelt gøre øvelsen sværere ved at holde en vægtskive på maven.

Relaterede indlæg

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget