5 New Balance Sneakers du bare må eje!

5 New Balance Sneakers du bare må eje!

New Balance sneakers har egentlig eksisteret i mange år, og de bliver kun mere populære med tiden.

Du har sikkert en skosamling, der siger spar to – den indeholder bl.a. højhælet sko, flade støvletter, gode travesko og muligvis også et par eller to komfortable sneakers!

Sneakers er kendetegnet for mange som værende en 90’er trend, som langsomt gik af mode i midt 00’erne – særligt til os kvinder. Sneakers er in i dag, og kan pifte ethvert outfit op eller nedtone dine fine kjoler, så du ikke ser alt for pyntet ud på arbejdspladsen eller studiet.

Sneakers er ikke kun komfortable, men de kommer også i adskillige farver og designs, der virkelig kan være flotte i samspil med et outfit. Og nogle af de mest populære sneakers er dem fra New Balance!

Se med i vores galleri nedenfor, hvor vi lister hele 5 New Balance sneakers, som du bare må eje!

5 flotte New Balance sneakers til din skosamling

1. New Balance – 990 GL5

Den gode gamle 990’er er en klassiker blandt New Balance Sneakers. Selveste Steve Jobs har rocket et par, da han var i live og stort set alle kender til denne model. 990 GL5 er en af de nyere modeller, som du vil finde ret så praktisk i din sneakers samling. De er ideelle både til sommer og vinter, grundet de grålige farver og kan passe til stort set alt tøj.

2. New Balance 550 – PB1 & SE1

Disse sneakers er et par basic sko at have I din skosamling. Du kan vove dig ud i at købe SE1 med de røde farver, der kan sætte lidt mere kulør på et sort-hvidt outfit. Eller så kan du også nøjes med de hvide, som vil gå til alle outfits og er helt uundværlige. Disse speakers er mere stilrene i deres design og knapt så chunky at se på.

3. New Balance 530

Disse New Balance sneakers er en rigtig god sommersko, der er luftige at have på. Det er jo helt perfekt til sommer, hvor ens tæer godt hurtigt kan blive udelukket, når det er varmt uden for. Du kan vælge dem i næsten lyseblå eller orange, alt afhængig af din personlige stil og smag. De vil se så elegante og finde ud sammen med din sommerkjole eller nederdel.

4. New Balance 991

Disse sneakers er til dig, der gerne vil have nogle sko, der ikke kun er hvide og simple. Disse 991’er har en flot pink farve, der er kombineret sammen med det grå. Det kan pifte nogle jeans op eller du kan have dem på sammen med din pantsuit. Det er også nogle af New Balances klassiske sko, der har eksisteret i godt 20 år! Dette er en nyere model med den pink farve.

5. New Balance 2002RLB

New Balance sneakers i modellen 2002 RLB er for dig, der elsker retro looket. Disse sneakers er egentlig løbesko, men på denne måde får du de mest komfortable sko at gå rundt i. De fleste vil nok forbinde denne type af sko med en amerikansk turist, men vi synes altså, at de er ret så fede! Turist looket er vel nok en vibe, we guess.

Fandt du de New Balance sneakers, som du var på jagt efter?

Relaterede indlæg

Hårtørrer test – Find den bedste hårtørrer

Hårtørrer test – Find den bedste hårtørrer

Glattejern bedst i test – Få flot glat hår med det bedste glattejern

Glattejern bedst i test – Få flot glat hår med det bedste glattejern

Se de her fede frisure med kort hår til kvinder

Se de her fede frisure med kort hår til kvinder

Alt du skal vide om hårvask

Alt du skal vide om hårvask

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget