4 influencers du skal følge

4 influencers du skal følge

Trænger din feed til noget nyt indspark? Følg disse influencers og få inspiration hver dag!

Vi er vilde med influencers, som kan underholde, og samtidig har noget på hjerte. Derfor følger vi flittigt med i, hvilke influencers der er værd at følge.

Vi har fundet 4 influencers, du bare skal følge, så du kan få noget god energi på dine sociale medier.

Hvis du vil vide mere om disse influencers, så læs med i artiklen herunder!

Julie Elsebeth

Den smukke Julie Elsebeth er journalist, mor til to og gift med Anders. Julie Elsebeth deler flittigt ud af sin hverdag som mor til to små piger, Inge og Rigmor. Hendes Instagram opslag er nærmest som at læse små historier baseret på hendes hverdag. Julie Elsebeth kører helt uden filter, hvor hun viser og fortæller om hendes liv, som det nu engang er. Både med op- og nedture, hvilket vi er helt vilde med!

Stephanie Fisker

Endnu en influencer, som vi nyder at følge med hos, er den dejlige Stephanie Fisker. Stephanie Fisker er mor til tre, og er gift med den tidligere professionelle fodboldspiller, Kasper Fisker. Stephanie Fiskers Instagram er fyldt med de sødeste billeder af hendes skønne familie og hende selv. På hendes profil finder man en masse feriebilleder, og vi kan ikke andet end at drømme os væk, når vi ser dem. Du kan også tjekke hendes podcasts ud, der hedder “Anden til venstre” og “Fisker i egen sø”, som hun laver sammen med sin mand.

Line Hoffmeyer

Hvis du ikke allerede kender Line Hoffmeyer, så er hun en influencer, du helt klart skal følge. Line Hoffmeyer er blogger, og så er hun kærester med værten på tv-programmet Stormester, Lasse Rimmer.

Line Hoffmeyer deler også flittigt ud af sit personlige liv. Hun er hudærlig omkring sit helbred og sin hjertetransplantation. Derudover ligger hun ikke skjul på, at hun virkelig nyder livet fuldt ud, hvilket vi virkelig misunder!

Frederikke Wærens

Hvis du elsker mad og lækre kager, så er mad- og kage influenceren Frederikke Wærens lige en influencer for dig. Hun har skrevet hele 3 kage bøger, og har også sin helt egen blog, hvor hun deler ud af alle hendes lækre opskrifter. På hendes Instagram er hun flittig til at dele videoer af hendes madlavning, og man får lyst til at sætte tænderne i det hele. Se bare denne video af en lækker og svampet bananbrød! Mums siger vi bare!

Vi håber, at du er blevet inspireret til at tjekke nogle af disse skønne influencers ud!

Læs også vores artikel om flotte mænd, der kan bryde din feed: Lækre mænd

Relaterede indlæg

Madonna koncert Danmark – Skal du med?

Madonna koncert Danmark – Skal du med?

3 gaver du kan give din mand

3 gaver du kan give din mand

Se nogle af de sødeste hundehvalpe her!

Se nogle af de sødeste hundehvalpe her!

Gør din lørdag aften bedre med en espresso martini!

Gør din lørdag aften bedre med en espresso martini!

No Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget