4 gode sexstillinger, der kan give dig en orgasme!

4 gode sexstillinger, der kan give dig en orgasme!

Her er nogle gode sexstillinger, du kan afprøve med din partner, der kan give dig en orgasme.

Når lysten melder sig, så kan det være forfriskende og frækt at afprøve nogle nye og gode sexstillinger, der giver pote i sidste ende. Særligt hvis du kæmper lidt med at komme i mål, når du dyrker sex med din partner.

Os kvinder er bygget forskelligt, hvilket betyder at det kan være sværere for nogle at få en orgasme ved sex, end hos andre. Og hvis du er en af dem, så frygt ej! Der er sexstillinger, der kan give dig en intens orgasme, som du aldrig har turdet drømme om!

Når man afprøver nye sexstillinger med sin partner, så er det vigtigt, at I er forsigtige – særligt ved dem, der kræver lidt løft og gode muskler at gennemføre på den rigtige måde.

Læs med i denne artikel og gør dig lidt research til næste gang, du og din partner skal hygge sammen.

Læs 4 gode sexstillinger, der giver dig gode muligheder for en orgasme her

Sexstilling #1: Cowgirl

Hvis du gerne vil tage styringen lidt og give din partner lidt aflastning, så skal I eksperimentere med en Cowgirl. Det er ikke blot en fræk sexstilling, men det giver dig god mulighed for at opnå en orgasme. Og mænd eeeeelsker at betragte deres kvinde imens ved denne sexstilling.

Du kan kontrollere rytmen, tempoet og dine bevægelser, når du sidder ovenpå ham. Begge jeres hænder er frie, så han kan stimulere dine bryster imens, hvilket giver større chancer for en orgasme. Du kan også læne dig forover, så han kan røre ved din klitoris, imens du rider ham

Sexstilling # 2: 69’er

Du har sikkert hørt om 69’eren i flere film eller tv-serier… og det er også en ret så fræk sexstilling at give sig i kast med. Du kan nok forstille dig, hvordan denne sexstilling foregår…. Det er i hvert fald en garanteret måde, hvor I begge kommer i mål med jeres orgasmer på.

For nogle kan denne sexstilling være lidt grænseoverskridende, men hvis du stoler og er tryg ved din kæreste, så vil det være en fræk tilføjelse til jeres seksuelle forhold.

Sexstilling # 3: Saksen

En tredje af de gode sexstillinger er saksen. Her vil din partner kunne trænge sig dybt ind i dig, og det er ekstra intens for dig. Det kan nemlig føre til en orgasme, da det giver en behagelig friktion indeni dig. Her er et godt tip at lægge en pude under din numse, hvilket kan give mere stimulans til jer begge.

Du skal lægge dig fladt ned på ryggen og læg dit ene ben ud til siden. Så skal han knæle sig over dig, og din klitoris kommer i fuld berøring i denne sexstilling.

Sexstilling # 4: Lotusblomsten

For den mere nærværende og intime sexstilling kan i afprøve lotusblomsten. Det minder i grove træk om en cowgirl, men din partner vil sidde på knæene eller i en skrædderstilling i stedet for. Du sidder ovenpå ham og kan bestemme rytmen og tempoet. I får mulighed for at kysse imens I dyrker netop denne sexstilling, hvilket gør det ekstra romantisk.

Værsgo, her er nogle gode sexstillinger, du kan overveje til næste hyggeaften med din partner. Og held og lykke! (-;

Relaterede indlæg

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget