4 gode og gratis podcast, du kan lytte til i det nye år

4 gode og gratis podcast, du kan lytte til i det nye år

Elsker du også gode og medrivende podcast? Det gør vi, og vi elsker specielt gratis podcast, som man nemt kan høre, når man er på farten.

Podcast fænomenet er uden tvivl kommet for at blive, og der kommer kun flere interessante og spændende podcast til. Når man lytter til en podcast, så kan du både høre om uhyggelige krimihistorier, spændende debatter eller om interessante emner, der eksisterer ude i samfundet lige nu.

Det kan godt være svært at vælge en god gratis podcast ud blandt det store udbud, men vi har gjort det hele meget mere overskueligt for dig i denne artikel.

Vi har nemlig listet 4 gode og gratis podcast, som du kan smække på, når du sidder og strikker, drikker en kaffe i hyggelige lag, eller hvis du er ude og løbe.

1. Fries Before Guys

Fries Before Guys er en podcast for dig, der elsker at høre med på hyggelige venindesamtaler om forskellige emner, og livet som en 20-årig. Det får du i hvertfald med de to veninder, Nanna og Josephine, der tager dig med på en fænomenal lytteroplevelse.

Det er specielt emner om tabuer eller livskriser, som de begge står overfor, der bliver diskuteret i Fries Before Guys. Det er dejligt forfriskende at lytte med på noget, man måske selv kan relatere til.

(Det kan lyttes på Spotify)

2. Spejlet

I den gratis podcast fra Radio Loud får du en masse spændende, og vigtige emner, der diskuteres foran et spejl. Alle der medvirker i Spejlet sidder foran et spejl, og deler ud af det emne, som podcasten handler om. Det handler om at se ind i sig selv, og hvad man ser, når man kigger sig i spejlet.

Det er emner som abort, kropsfremstilling, tabubelagte emner m.m, der bliver diskuteret i Spejlet. Det er spændende at lytte med til, og man får måske indsigt i nogle emner, man ikke selv har overvejet.

(Det kan lyttes på Spotify)

3. Anything Goes

Emma Chamberlain er en amerikansk influencer, der har vokset sig kæmpestor siden hun startede sin Youtube profil tilbage i 2017. Siden da har det gået ekstremt hurtigt. I denne gratis podcast Anything Goes deler Chamberlain ud af sine mange krøllede tanker om livet generelt, og de problemer, hun møder i sin hverdag.

Hvis du er frisk på at lytte med på engelsk eller er fan af Emma Chamberlain, så er det en podcast, der er lige noget for dig!

4. Mørkeland

Sidst og ikke mindst, så skal den mest populære gratis podcast nævnes til slut i denne artikel. Du har sikkert hørt om Mørkeland, men det er klart en anbefaling værd, hvis du endnu ikke er begyndt at lytte med.

Hvis du elsker krimier og generelle sindsoprivende fortællinger om mord, så er Mørkeland lige for dig. Her snakker de to værter Camilla og Kristine om gamle mord, der er begået i Danmark, men også i udlandet. Lyt med hvis du tør!

(Det kan lyttes på Spotify)

Relaterede indlæg

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

No Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget