4 frisure typer til kvinder med langt hår

4 frisure typer til kvinder med langt hår

Langt hår til kvinder kan se gudesmuk ud – særligt hvis man plejer det godt!

De lange lokker er så flotte, og det har i mange år været symbolet for feminitet. Selvom det er pænt, så kræver det sommetider justering og vedligeholdelse, for at bibeholde hårets flotte glans.

Ulempen ved langt hår er, at det hurtigt kan komme til at se meget tungt og slidt ud – særligt hvis du glemmer at komme forbi frisøren. Modsat kortere hår, så kan det også være lidt af en opgave at finde en frisure til ens lange hår.

Du kender sikkert til følelsen – der skal ske noget nyt med det lange hår, der lige giver det et friskt pust og et løft. Du er havnet det helt rette sted. Du kan læse om vores bud på en frisure til langt hår i denne artikel!

Se 4 frisure typer til kvinder med langt hår nedenfor

1. Pandehår a la Zooey Deschanel

Hvis du har langt og tykt hår, så kan pandehår gøre meget for at give dit hår lidt mere en frisure. Du kan vælge at få den tykke pandehår som Zooey Deschanel fra tv-serien New Girl. Denne frisure kan du også se hos adskillige franske it-girls, der giver dig en lidt mere chik look. Det er med til at markere dit ansigt og giver håret mere fylde.

2. Curtain bangs

Den seneste hårtrend har været de smukke curtain bangs, der virkelig giver håret et flot løft. Specielt til kvinder med langt hår. Du kan style dine curtain bangs som norske Matilda Djerf, der giver 70’ernes hårstil en renæssance. Du bestemmer selv hvor korte dine curtain bangs skal klippes. Du kan erhverve dig en lille hårbørste til pandehår, som du kan style dit pandehår med, imens du føntørrer det.

Du kan også se hvordan Matilda Djerf får sit fyldige hår i videoen her!

3. Balayage hårfarve

Hvis du gerne vil have lidt mere spil i dit lange hår, så kan du også afprøve balayage. Denne farveteknik kan ses hos flere kendisser bl.a. supermodellen Gisele Bündchen. Det giver en masse fylde til håret, og det er heller ikke nært så skadeligt, som andre farveteknikker. Teknikken går nemlig på, at man ikke farver hårbunden, men derimod farver man længderne mere lyse. Det vil give dig en nærmest supermodel frisure hver dag!

4. Etager… etager og etager

Giv dit lange hår en ægte Jennifer Aniston frisure – nemlig med en masse etager. Du husker nok Anistons rolle som Rachel i Friends, der havde det flotteste lange hår med en masse etager. En ikonisk frisure, hvis du spørger os! Det giver en masse spil til håret, og løfter de tunge lokker. Det vil specielt give dig volumen, så hvis du har meget tyndt og fint hår, så kan etager måske være vejen frem for dig!

Se også vores bud på nytårshåret her

Relaterede indlæg

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Øjenbrynsskygge test – fuldend din makeup med en god øjenbrynsskygge

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Shampoo tørt hår test – Kom dit tørre hår til livs

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Krøllejern bedst i test – Få flotte krøller hver gang

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

Få sunde negle med den bedste neglebåndscreme

No Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget