4 amerikanske tv-serier vi glæder os til at se i 2022

4 amerikanske tv-serier vi glæder os til at se i 2022

Du kan glæde dig til et vildt år for amerikanske tv-serier! Så hvis du savner en god tv-serie i din hverdag, så har du noget at se frem til. Der er nemlig ikke noget bedre, end at have en god tv-serie at sætte på, når man kommer hjem fra arbejde eller studie.

Hvis du har et abonnement til diverse streamingstjenester, så du har en masse lækkerier i vente med de her tv-serier.

Vi har udvalgt fire amerikanske tv-serier, som du kan læse mere om nedenfor

1. Stranger Things – Sæson 4

(se traileren nedenfor)

Den længeventede sæson 4 af Stranger Things er endelig på trapperne! Den efterlod os på et nervepirrende klimaks, og det bliver derfor spændende at se, hvad der er i vente for de fem unge mennesker, Eleven, Dustin, Will, Mike og Max. Den kommer lige ud til sommerferien, så du kan kickstarte på den helt rigtige måde med din favorit serie!

(serien kan streames på Netflix)

2. Pam and Tommy

(Se traileren nedenfor)

Pamela Andersson og Tommy Lees forhold var meget turbulent og endte ud i den notoriske sex-video, der blev spredt for alle vinde, da den blev stjålet fra deres hjem. I denne amerikanske tv-serie kan du komme bagom hele deres forhold og romance. I rollen som Pamela er Lily James og Tommy Lee er Sebastian Stan. Og vi glæder os kun lidt meget til at se, hvad den har at byde på!

(Kan streames på Disney+ d. 2 februar)

3. Euphoria sæson 2

(se traileren nedenfor)

Vi er kæmpe fans af Euphoria og derfor har vi glædet os til, at den næste sæson skulle begynde! Euphoria udforsker livet som teenager på en amerikansk Highschool, hvor vi følger flere karakterer på en gang. Serien er både barsk, grafisk og voldsom på en gang, men giver et godt billede af ungdomskulturen som den er idag. I sæson 2 dykker vi endnu mere ned i karakterne og deres rejse. Sæsonen er allerede startet, så kom i gang allerede i dag med afsnit 3!

(Kan i dag streames på HBO Max)

4. House of the Dragon

(Trailer ikke udkommet endnu)

Hvis du elskede Game Of Thornes, så skal du også tage tid til at se House of the Dragon. Game of Thrones satte for alvor gang i kvaliteten af de amerikanske tv-serier. Denne tv-serie er en prequel, hvilket betyder at den handler om alt det, der er sket før begivenhederne i Game of Thrones. Det er nemlig 200 år tilbage i tiden, hvor vi følger the House Targaryens storhedstid.

(Kan streames på HBO i løbet af 2022)

Hvilke amerikanske tv-serier glæder du dig til at se?

Relaterede indlæg

Madonna koncert Danmark – Skal du med?

Madonna koncert Danmark – Skal du med?

3 gaver du kan give din mand

3 gaver du kan give din mand

Se nogle af de sødeste hundehvalpe her!

Se nogle af de sødeste hundehvalpe her!

Gør din lørdag aften bedre med en espresso martini!

Gør din lørdag aften bedre med en espresso martini!

1 Comment

Comments are closed.

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget