3 trends du skal holde øje med til din garderobe

3 trends du skal holde øje med til din garderobe

Efter en lang vinter med Corona og restriktioner, kan vi endelig se frem til en masse sociale begivenheder og en generel normal hverdag. Vi har sådan glædet os til at smække lidt flere farver på tøjvalget til hverdag og udskifte joggingbukserne med en flot nederdel eller kjole.

Hvis du mangler inspiration til, hvad du skal pryde din forårsgarderobe med, så kan du læse med i denne artikel om de seneste trends indenfor modeverdenen lige nu.

1. Farven blå

Hvad er mere forårsagtigt end farven blå? Modeverdenen vil byde på en række tøj, der benytter sig af de blålige toner og nuancer. Det er en farve, der komplimenterer de fleste og vil peppe ethvert outfit op – specielt til et par jeans eller en neutral nederdel. Gør ligesom Trine Kjær og kombinerer flere blålige farver med hinanden, så du får et unikt outfit.

2. Sko med lave hæle

Nu er det tid til at skifte alle dine komfortable sneakers ud med nogle sko med lave hæle. Det bliver en af de mange skotrends, som du kommer til at se her i foråret. Og det er jo perfekt til dig, der ikke kan overskue de højhælet sko. Den lille hæl er nemmere at gå i, og vil se ud flot ud både til jeans, nederdele og kjoler. Gør som Hanna Schönberg og vælg et par sko i en frisk farve, fremfor de klassiske sorte.

3. Cutouts

Den tredje af vores trends er cutouts. Det er egentlig en trend, som du kunne finde sidste år også – men man forstår godt hvorfor. Det er lidt mere vovet end en almindelig nederdel eller bluse, men ikke desto mindre flot! Du kan udforske cutouts både i nederdele eller bluser, hvis du er modet på det. Specielt nu hvor vi går mod i varmere tider, så er cutouts en glimerende måde at pifte ens outfit op. Gør lige som Thora Valdimars og vælg cutouts der komplimenterer din kropsform.

Har du fået en fornyet inspiration til garderoben med forårets nyeste trends?

Læs også om 5 New Balance sneakers du ikke kan undvære: New Balance sneakers

Relaterede indlæg

Hårtørrer test – Find den bedste hårtørrer

Hårtørrer test – Find den bedste hårtørrer

Glattejern bedst i test – Få flot glat hår med det bedste glattejern

Glattejern bedst i test – Få flot glat hår med det bedste glattejern

Se de her fede frisure med kort hår til kvinder

Se de her fede frisure med kort hår til kvinder

Alt du skal vide om hårvask

Alt du skal vide om hårvask

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste Artikler

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget